Fotballgruppens nye 3èr baner

Postet av Brandbu IF - Fotball den 16. Aug 2019

Da har fotballgruppen i BIF satt opp 2 stk nye 3èr baner på rosendalsbanen! Banene er delvis sponset av Sparebank 1, og BIF takker for bidraget! Disse er spesielt designet for 6 og 7 åringer, slik at ballen holdes i spill. Man benytter altså ikke innkast i kamper på disse alderstrinnene, som etter nye regler spilles som 3 mot 3. Banen kan selvsagt benyttes til treninger også, i tillegg til kamper. Heia BIF :-)0 Kommentar

Sponsorer i barnefotballen

Postet av Brandbu IF - Fotball den 23. Mai 2019Brandbu Idrettsforening v/fotballgruppen ønsker å takke årets nye sponsorer av barnefotballen i BIF! Det er utrolig viktig for aktivitetsnivået at vi får med oss sponsorer som dere. Tusen takk 🙏🏼😊

0 Kommentar

Parkering

Postet av Brandbu IF - Fotball den 22. Mai 2019


Hei. 

Det er helt supert at så mange tar turen til BIF fotballstadion for å se på både kamper og treninger!

Den siste tiden har vi dog hatt litt utfordringer med parkering foran porten inn til fotball området vårt (merket på vedlagte bilde med den venstre røde streken), samt rett utenfor idrettshallen (merket med høyre røde strek). 

Oppfordrer derfor til at vi ikke parkerer på nevnte steder, da det finnes nok av parkeringsareal selv om den nærmeste parkeringsplassen er full 🙏 Både foran porten og rett utenfor hallen skal vi ikke parkere, med hensyn til tilgang for både nyttekjøring (vaktmestere), leveranser og ikke minst tilgang for nødetater.


På vedlagte bilde ser dere en oversikt over gode parkeringsarealer (merket/innrammet med grønt).

Fra arealet oppe til høyre; ved friidrettstadion; går det en gangvei rett ned til hallen og videre ned til fotballstadion. Det er ett godt alternativ! 

De røde merkene er foran arealene vi ikke vil at skal benyttes, og de blå pilene viser alternative parkeringer utenfor bildet, slik som ved BBS (Brandbu Barneskole) og nedenfor BUS (Brandbu Ungdomskole).

Det er ikke vanskelig å forstå at det å kjøre til "døra" er kjekt 🙈 

Dog er jeg  helt sikker på at de aller fleste er kapable til å gå den lille strekningen det her er snakk om. 😁 

Tusen takk for at dere følger denne oppfordringen 🙌

Heia BIF


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline