Ny bestilling Bif dresser frist 15. oktober 2020

Postet av Brandbu IF den 22. Sep 2020

Hei! Nå er det tid for og bestille klubbdress for de som ikke har eller trenger ny. Bestillings frist er 15/10-2020.

Dressen bestilles på Intersport i Brandbu og der kan også størrelser og type (u/for eller med for) prøves. Dressen betales på Intersport ved henting.

Bestillings skjema klubbdress Bif Swix klubbdress 2020 bestillingsskjema.xlsx

Bestillings skjema klubbdresser skigruppa Bif Swix klubbdress Skigruppa 2020 bestillingsskjema.xlsx
0 Kommentar

Nominer din kandidat til årets ildsjel!

Postet av Brandbu IF den 17. Sep 2020

Nominér din kandidat til Årets ildsjel innen 11. oktober.

Covid-19 har ført til at det er blitt et annerledes år for idretten, der ildsjeler kanskje er viktigere enn noen gang. Derfor utvides kriteriene til også å gjelde dem som har gjort noe ekstraordinært for klubben eller laget i året som er gått. I tillegg må følgende kriterier oppfylles for å bli nominert:

  • Hun/han kan være enten trener, tillitsvalgt eller ha andre verv i idretten
  • Ikke være heltidsansatt

0 Kommentar

Ta Idrettens koronavettkurs

Postet av Brandbu IF den 9. Sep 2020

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett.

Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Kurset gir deg grunnleggende smittevernkunnskap for å kunne drive idrettsaktivitet.

Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover, og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år.

Idrettslaget bør oppfordre alle utøvere og foresatte i Allidretter og mosjonsgrupper til å ta Idrettens koronavettkurs og se til at særidrettsgruppene har fått informasjon om kurset. Hvert enkelt særforbund bestemmer om kurset skal være obligatorisk for sine medlemmer. Særidrettsgruppene i ditt fleridrettslag skal ha mottatt informasjon om kurset fra sitt særforbund.

Kurset krever at utøvere fra 15 år har en bruker i Minidrett. Foresatte til utøvere på 13-14 år må legge inn egne barn i sin bruker for at disse skal kunne ta kurset.

Det tar ca. 10 minutter å gjennomføre kurset. Når kurset er gjennomført, kan du laste ned et kursbevis som utøverne kan vise fram til sin trener. Kurset kommer også på idretts-CV i Minidrett.

Alle som allerede har tatt «Fotballens koronavettkurs», trenger ikke å gjennomføre dette kurset i tillegg.

Du finner kurset her:
https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

I tillegg til å ta kurset, bør du gjøre deg godt kjent med idrettsforbundets nettsider om koronaviruset.

Takk for du bidrar til å spre kunnskap om smittevern og bidrar til å kunne holde idrettsaktiviteten i gang!


0 Kommentar

Svømmeskole og babysvømming!

Postet av Brandbu IF den 4. Sep 2020

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å vente med oppstart av svømmeskolen nå. Med et strengt smittevern, begrensede ressurser og plass i garderober og gang, har vi funnet ut at vi avventer og forsøker å starte opp over nyttår.

Babysvømmingen forsøker vi å starte opp etter høstferien, så her kommer det mer informasjon når kursene er tilgjengeliggjort i tryggivann.

Vi følger Folkehelseinstituttet og Norges Svømmeforbunds smittevernregler, og ber alle foreldre hjelpe oss og overholde avstandsregler, (1 meter) og god håndhygiene. Aktiviteten kan bli innstilt eller utsatt på kort varsel hvis det skulle komme pålegg om nedstenging.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline