Foredrag spis smart!

Postet av Brandbu IF den 8. Des 2020

Onsdag 20. januar 2021, bli med på foredraget "Spis smart". 

OBS! Arrangementet kan på kort tid bli endret eller avlyst hvis smittevernregler endres.  


0 Kommentar

Bif Nytt nr. 2-2020

Postet av Brandbu IF den 29. Nov 2020

Hei, velkommen til høstens Bif nytt. Selv om vi har hatt noen vanskelige måneder, har mange av gruppene greid å holde god aktivitet. 

Her finner du nyheter fra sommeren 2020. Ønsker alle våre aktive, foreldre og øvrige medlemmer en riktig fin førjulstid, og en god jul!


0 Kommentar

Vi åpner for begrenset organisert trening i enkelte grupper!

Postet av Brandbu IF den 11. Nov 2020

I disse vanskelige tider skjer ting kjapt. På pressekonferanse tirsdag 10.10.2020, har Gran Kommune justere litt i forhold til tidligere retningslinjer. 

Organisert trening og andre organiserte fritidsaktiviteter for barn og ungdom under 20 år kan gjennomføres. Her er det viktig at en ikke samler andre eller flere deltakere enn de som vanligvis deltar i aktiviteten, og at en holder seg til det stedet der aktiviteten vanligvis gjennomføres. 

Hvis det er noe du lurer på, kan du ta kontakt med din gruppe for å høre om aktiviteten gjenopptas. Aktiviteter som er utsatt til januar 2021;

 • Idrettsskolen
 • Svømmeskolen
 • Babysvømming
 • Lekgruppa 

Ellers er hovedbudskapet fra myndighetene, hold dere mest mulig hjemme. Ha minst mulig sosial kontakt med andre. 

Her kan du lese nye koronaforskrifter på kommunens sider.


0 Kommentar

Smittevern og oppmøteregistrering!

Postet av Brandbu IF den 30. Okt 2020

Med raskt økende smitte og fokus på forebygging og smittevern, er det viktig at alle tar i bruk vår sentrale løsning for oppmøteregistrering. 

Arrangøren skal ha oversikt over hvem som er til stede for å sikre en rask smitteoppsporing. Dette gjelder alle som ikke er registrert som en del av arrangementet. Publikum, de som selv kjører til aktivitet og-/eller følger barn til aktivitet, må registrere seg ved hjelp av skjemaet. Hvis du er registret på annen måte, trenger du ikke å benytte dette skjemaet. 

Informasjonen vi samler inn vil KUN bli brukt ved eventuell smittesporing hvis det skulle oppstå smitte ved våre arrangement og trening. Informasjonen lagres i henhold til Gran Kommune sine retningslinjer i 14 dager. Du registrerer navn, mobilnummer og aktivitet.

Takk for hjelpen og samarbeidet. Sammen skal vi jobbe for en trygg og sikker arena for alle våre medlemmer igjennom denne vanskelige tiden.


0 Kommentar

Smittevernveilederen for idrett er oppdatert igjen!

Postet av Brandbu IF den 12. Okt 2020

Mandag 12. oktober er det kommet nye oppdateringer i den nasjonale smittevernveilederen for idrett. Se endringene her.

 

veilederen gis det råd om hvordan idrettslag/foreninger på en forsvarlig måte kan ivareta smittevernet og forebygge tilfeldig eksponering for og spredning av covid-19. Målet med de foreslåtte smitteverntiltakene er å beskytte trenere/instruktører/frivillige, deltakere og foresatte under utøvelse av idrettsaktivitet.

Dette er endringene som gjelder fra og med 12. oktober:

 • Breddeidretten for voksne over 20 år gjenåpnes for normal trening. Det åpnes for fase 1, med utgangspunkt i idrettens faseinndelte gjenåpningsprosess. I kommuner og regioner med økt smitte eller lokale utbrudd må kommunene vurdere om gjenåpningen av breddeidretten for voksne bør utsettes frem til smitten er under kontroll. Se nettsiden til din kommune for informasjon om lokale tiltak.
 • Det er åpnet for utendørsarrangementer med inntil 600 personer til stede samtidig, fordelt på kohorter med inntil 200 personer. Det skal være minst to meter avstand mellom kohortene og det må være minst en meter mellom deltakerne i hver kohort. Det vil fremdeles være en grense på 200 personer som kan delta på innendørs arrangementer.
 • Generelt anbefales å sikre god ventilasjon i lukkede omgivelser og tette rom. I tette rom uten ventilasjonssystem, anbefales det å lufte regelmessig. For øvrig bør ventilasjon følge vanlige rutiner.
 • Ved trening med høy intensitet, for eksempel ved kondisjonstrening i sal, bør avstand mellom personer økes til minst 2 meter. Under høyintensitetstrening produseres det mer dråper og risikoen for smitte øker. Økt avstand og god ventilasjon vil kunne redusere denne risikoen.
 • Presisering om at for barn til og med barneskolealder vil det kunne være utfordrende å sørge for avstand mellom barna gjennom hele aktiviteten. Ved aktiviteter som innebærer faste deltakere, er det derfor ikke nødvendig at barn til og med barneskolealder holder avstand til hverandre, i tråd med råd gitt i veiledere for barnehager og skoler.
 • Presisering om at i aldersgruppen som omfatter ungdomsskole og videregående skoler bør det være en meters avstand mellom utøverne unntatt der det er til hinder for normal utøvelse av aktiviteten.

Se endringsloggen på Helsedirektoratets sider.


0 Kommentar

ISonen

Postet av Brandbu IF den 12. Okt 2020

Ta i bruk idrettens eget gratisløsning for å lage arrangement med online påmelding og betaling. Du har mange muligheter for å lage en egen fin nettside til arrangementet.


0 Kommentar

Babysvømming starter opp igjen!

Postet av Brandbu IF den 8. Okt 2020

Da har vi endelig gleden av å kunne invitere til babysvømming igjen. Vi starter opp lørdag 17.10.2020 med Gruppe 1 klokken 11:00. og Gruppe 2 klokken 11:30.

De som tidligere har meldt seg på via ventelista får tilbud om plass først. Ellers er det førstemann til mølla. Sett gjerne inn i kommentaren i påmeldingen om ønsket gruppe.

SMITTEVERNREGLENE I FORHOLD TIL KURSDELTAKELSEN 

Vi legger opp kursene slik at smittevernreglene overholdes; 

PRAKTISK GJENNOMFØRING i forhold til garderober, dusj og basseng 

Fremmøte utenfor hovedinngangen til svømmehallen; ca.20 min før den oppgitt kurstiden, (antibac-/håndhygiene, etc. Denne skal alle bruke uansett om de har brukt dette når de gikk fra bilen). Brukes også etter bading og dusj før du går fra anlegget.  

Beskjed gis når dere kan gå inn til tomme garderober 

Ca.12-13 min til skift og dusj 

Kom inn til bassenget 2-3 min. før deres kurstid. 

Dere får gå ned i bassenget når gruppen før dere går opp, som da kan gå inn til tomme garderober. 

Ca. 12-15 min til dusj og skift før dere må være ute av garderoben. 

Neste gruppe kan så komme inn til tomme garderober. 

Færrest mulig personer inn i anlegget. 

Smittevern i svømmehallen 

 • Når du kommer til inngangen på garderobene, vil du finne en plakat med Qr-kode for registrering av besøk, det skal registreres hver gang. Du kan også registrere deg hjemme før du reiser til svømming på https://www.brandbuif.no/p/53898/smitteverncovid19 

 • 1 meters avstand til andre voksne er absolutt og må overholdes, gjelder både basseng og garderober. 

 • Husk egen skiftematte til din baby, vi bruker ikke fellesutstyr i garderobene 

 • Er du eller babyen syk og har luftveissymptomer skal dere bli hjemme 

 • Her kan du lese mer om kursene og melde deg på; https://www.brandbuif.no/p/47068/babysvomming 


0 Kommentar

Ny bestilling Bif dresser frist 15. oktober 2020

Postet av Brandbu IF den 22. Sep 2020

Hei! Nå er det tid for og bestille klubbdress for de som ikke har eller trenger ny. Bestillings frist er 15/10-2020.

Dressen bestilles på Intersport i Brandbu og der kan også størrelser og type (u/for eller med for) prøves. Dressen betales på Intersport ved henting.

Bestillings skjema klubbdress Bif Swix klubbdress 2020 bestillingsskjema.xlsx

Bestillings skjema klubbdresser skigruppa Bif Swix klubbdress Skigruppa 2020 bestillingsskjema.xlsx
0 Kommentar

Nominer din kandidat til årets ildsjel!

Postet av Brandbu IF den 17. Sep 2020

Nominér din kandidat til Årets ildsjel innen 11. oktober.

Covid-19 har ført til at det er blitt et annerledes år for idretten, der ildsjeler kanskje er viktigere enn noen gang. Derfor utvides kriteriene til også å gjelde dem som har gjort noe ekstraordinært for klubben eller laget i året som er gått. I tillegg må følgende kriterier oppfylles for å bli nominert:

 • Hun/han kan være enten trener, tillitsvalgt eller ha andre verv i idretten
 • Ikke være heltidsansatt

0 Kommentar

Ta Idrettens koronavettkurs

Postet av Brandbu IF den 9. Sep 2020

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett.

Kunnskap om smittevern i idrettsdeltakelse er et effektivt våpen mot smittespredning og avgjørende for at vi kan ha idretten i gang over hele landet. Kurset gir deg grunnleggende smittevernkunnskap for å kunne drive idrettsaktivitet.

Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover, og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år.

Idrettslaget bør oppfordre alle utøvere og foresatte i Allidretter og mosjonsgrupper til å ta Idrettens koronavettkurs og se til at særidrettsgruppene har fått informasjon om kurset. Hvert enkelt særforbund bestemmer om kurset skal være obligatorisk for sine medlemmer. Særidrettsgruppene i ditt fleridrettslag skal ha mottatt informasjon om kurset fra sitt særforbund.

Kurset krever at utøvere fra 15 år har en bruker i Minidrett. Foresatte til utøvere på 13-14 år må legge inn egne barn i sin bruker for at disse skal kunne ta kurset.

Det tar ca. 10 minutter å gjennomføre kurset. Når kurset er gjennomført, kan du laste ned et kursbevis som utøverne kan vise fram til sin trener. Kurset kommer også på idretts-CV i Minidrett.

Alle som allerede har tatt «Fotballens koronavettkurs», trenger ikke å gjennomføre dette kurset i tillegg.

Du finner kurset her:
https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

I tillegg til å ta kurset, bør du gjøre deg godt kjent med idrettsforbundets nettsider om koronaviruset.

Takk for du bidrar til å spre kunnskap om smittevern og bidrar til å kunne holde idrettsaktiviteten i gang!


0 Kommentar

Svømmeskole og babysvømming!

Postet av Brandbu IF den 4. Sep 2020

Det er med tungt hjerte vi har besluttet å vente med oppstart av svømmeskolen nå. Med et strengt smittevern, begrensede ressurser og plass i garderober og gang, har vi funnet ut at vi avventer og forsøker å starte opp over nyttår.

Babysvømmingen forsøker vi å starte opp etter høstferien, så her kommer det mer informasjon når kursene er tilgjengeliggjort i tryggivann.

Vi følger Folkehelseinstituttet og Norges Svømmeforbunds smittevernregler, og ber alle foreldre hjelpe oss og overholde avstandsregler, (1 meter) og god håndhygiene. Aktiviteten kan bli innstilt eller utsatt på kort varsel hvis det skulle komme pålegg om nedstenging.


0 Kommentar

Svømmeskole og trening foreløpig utsatt!

Postet av Brandbu IF den 16. Aug 2020

Svømmeskolen og svømmetrening starter ikke opp foreløpig på grunn av pågående pandemi og smittesituasjon i Norge nå. Vi vil avvente situasjonen til det ikke blir for krevende smitteverntiltak å etterleve i det lille svømmeanlegget på BBS.

Når vi igjen starter opp, ønsker vi å gjøre det på en trygg måte for alle våre deltaker. Vi kommer derfor tilbake med oppdaterte nyheter noe senere i høst.


0 Kommentar

Helsebading 2020-2021

Postet av Brandbu IF den 16. Aug 2020

Helsebadingen starter ikke opp foreløpig på grunn av pågående pandemi og smittesituasjon i Norge nå. Vi vil avvente situasjonen til det ikke blir for krevende smitteverntiltak å etterleve i det lille svømmeanlegget på BBS.

Når vi igjen starter opp, ønsker vi å gjøre det på en trygg måte for alle våre deltaker. Vi kommer derfor tilbake med oppdaterte nyheter noe senere i høst.


0 Kommentar

Lekgruppa 2020-2021

Postet av Brandbu IF den 16. Aug 2020

Til alle som venter på at lekgruppa skal komme i gang igjen, så må vi informere om at det foreløpig ikke blir noen oppstart. Barneskolene i Gran er foreløpig stengt for utleie.

Når vi kommer i gang er foreløpig ikke helt klart. Smittevernteamet i Gran skal ha et nytt møte 1. september, der vil komme signaler om når det eventuelt vil åpne opp. Da vil vi også oppdaterte retningslinjer for hvordan vi skal håndheve smittevern på denne aktiviteten.

Hvis det blir oppstart i høst, vil vi annonsere så snart vi har muligheten for oppstart innenfor sikre rammer.


0 Kommentar

Skolene i Gran stengt for utleie!

Postet av Brandbu IF den 13. Aug 2020

Vi har i dag blitt meddelt at skolene i Gran er steng for utleie inntil videre. Det betyr at all trening i gymsaler fra skolestart er avlyst. Det betyr også at vi IKKE kommer i gang med lekgruppa vår som mange venter på. Det er fortløpende ny informasjon og vi vil informere så snart vi får noe nytt som åpner for aktivitet på skolene.

Vi har foreløpig fått beskjed om at svømmehallen åpner 1. september, men vi avventer videre informasjon om aktivitet til vi får en oppdatert status fra kommune. Følg med på våre  nett og Facebook sider for sist nytt :-) 


0 Kommentar

Endringer i menystrukturen på vår hjemmeside

Postet av Brandbu IF den 23. Mai 2020

Det er gjort noen endringer i menyen på våre nettsider. Nå finner du alle undergrupper og redaktørverktøy oppe i høyre hjørnet. Dette er gjort for enda bedre mobilopplevelse.


0 Kommentar

Fortjenestemedalje til Per Siegel

Postet av Brandbu IF den 15. Mai 2020

Per Siegel ble tildelt Brandbu IFs fortjenestemedalje på årsmøte 5. mars i år. Han fikk medaljen for sin utrettelige innsats for utøverne og aktiviteten i paraidretten. Brandbu Idretsforening hedret Per for hans mangeårige innsats i friidrettsgruppa som overleverte medaljen på sitt styremøte 14. mai.

Per har vært medlem i Brandbu IF lengre enn de fleste andre. Her ser dere hvordan medlemskortene så ut i 1952. Medlemskapet kostet den gangen kr 2,00

Tusen takk for innsatsen Per, håper vi ser deg og kan ha deg i miljøet som den positive og alltid like entusiastiske motivator og gledesspreder, for det som kanskje trenger det mest.


0 Kommentar

Årsmøtet i Team Hadeland!

Postet av Brandbu IF den 28. Apr 2020

Årsmøtet i Team Hadeland vil i år bli avholdt på Teams den 26.5.2020 klokka 19.00.
Saker som ønskes behandlet meldes inn innen 12.5.2020, se nærmere informasjon om dette i vedlegget. Invitasjonen finner du her: https://drive.google.com/open?id=14UFlrGGposAHXqm81fMPqYqXIq2ZxffB

Det er fint om alle som ønsker å delta på årsmøtet registrerer seg her: https://forms.gle/nxxWu5QFZJUMV6Yx8 innen 23.05.2020. Bruk adressen som vil bli benyttet ved oppkobling til Teams.
Hvis det er et ønske fra deltakerne kan vi avholde et «prøvemøte» slik at de som vil kan prøve oppkoblingen. Gi i så fall beskjed på bjorn@vesteng.no så kan vi prøve en oppkobling den 14.5.2020 klokka 18.00


0 Kommentar

Brandbumarsjen 2020 AVLYSES!

Postet av Brandbu IF den 24. Apr 2020

Med bakgrunn i årets Koronavirus utbrudd og smittevernsituasjonen, avlyses årets Brandbumarsj. Vi håper å komme sterkere tilbake i 2021.


0 Kommentar

Idrettsuka 2020 flyttes til 2021!

Postet av Brandbu IF den 18. Apr 2020

Av smittevernhensyn må vi dessverre flytte årets idrettsuke et år frem i tid. Vi håper du som allerede har meldt på ditt barn, ønsker å beholde plassen neste år. Skulle du ønske å få refundert påmeldingsavgiften, tar du bare kontakt med oss så refundere vi det innbetalte.

Året 2020 ble annerledes året for hele idretts Norge, og nå må vi stå sammen i den nasjonale dugnaden det er å hindre spredning av Covid-19. Vi i Brandbu Idretsforening skal gjøre alt vi kan for medlemmer og nærmiljø for å komme tilbake med gode aktivitetstilbud innen alle våre grupper, og innenfor de til enhver tid gjeldene smittevern regler. Vi sees på idrettsuka 2021.


0 Kommentar

Begrenset organisert trening!

Postet av Brandbu IF den 6. Apr 2020

Gran kommune åpner Brandbu Stadion og Brandbu IF åpner kunstgressbanen for begrenset organisert trening.

Fra og med tirsdag 4. april vil det blir mulig å være med på begrenset organisert trening på disse to stadionene.

For fotball på kunstgressbanen gjelder følgende; banen er kun åpen for organisert trening/ egentrening for ungdoms fotballen, fra 13 år, - alle må stille med hansker, egen ball evt. kjegler og følge retningslinjer fra Norges Fotballforbund. All aktivitet må drives innenfor rammen av Helsedirektoratets veileder og anbefaling om idrettsaktivitet.

Retningslinjer for aktivitet på kunstgressbanen

·      Aktiviteten skal foregå i mindre grupper på maks 5 personer totalt.

·      Minimum 1 voksen person pr gruppe.

·      Avstand mellom personer i gruppa skal være minimum 2 meter

·      Ingen form for nærkontakt før, under og etter trening

·      Ingen får adgang til toaletter, varmestue, dusj og garderober.

Her finner du fotballforbundets retningslinjer for aktivitet; Fotball.pdf

Her finner du plakat for fotballens koronavett regler; koronavettregler_klubber_1080_1920-converted.pdf

Her finner du plakat over inndeling på fotballbane; korona-bane.pdf


Retningslinjer for aktivitet på Brandbu Stadion

Friidrett – Åpning for begrenset organisert trening

 1. Åpningen gjelder kun for utøvere født i 2009, eller tidligere. Det åpnes ikke for organisert trening for yngre utøvere eller trening for tilrettelagt-gruppa.
 2. Smittevernreglene skal overholdes, både nasjonale og lokale regler. Det vil i hovedsak si ingen nærkontakt, en minimumsavstand på to meter mellom personer.
 3. Personer som er smittet av korona, sitter i karantene eller har symptomer på luftveisinfeksjon, som feber, sår hals, rennende nese, hoste eller nedsatt allmenntilstand skal ikke delta i noen form for aktivitet.
 4. Organisert trening kan kun gjennomføres i grupper på maksimalt fem personer. Trener inngår i dette antallet. Det kan være flere grupper på anlegget samtidig dersom det er minst 10 meter mellom hver gruppe.
 5. Alle må vaske hendene grundig før og etter aktiviteten. Treningsklær skal vaskes på minst 60 grader celsius etter aktivitet.
 6. Trening med kastredskaper bør gjennomføres med eget utstyr. Kun den som bruker kastredskap kan hente dette ute i kastfeltet.
 7. Alt utstyr skal desinfiseres før og etter bruk.
 8. Ved bruk av klubbens kastutstyr skal dette desinfiseres før og etter bruk og kun brukes av en utøver på en treningsøkt.
 9. Hvis startblokker brukes må disse desinfiseres før og etter bruk. En startblokk kan kun brukes av en utøver på samme økt.
 10. Hekker kan brukes hvis de kun flyttes/justeres av en og samme person som bruker engangs hansker.
 11. For høyde må utøvere ta med egen presenning som dekker hele matten. Kun en utøver kan hoppe på en presenning. Denne må desinfiseres før og etter bruk. 
 12. Angående bruk av lengdegrop så svarer Helsedirektoratet at det ikke er knyttet smitterisiko ved bruk av dette.

Praktisk gjennomføring.

Det blir kjøpt inn klorin og en balje til desinfisering av utstyr. Blandingsforhold: en del klorin og ti deler vann.

Utvendig doer blir låst opp til håndvask og sprit til hender.

Her finner du friidrettsforbundets koronavettregler; Friidrett.pdf

All aktivitet må drives innenfor rammen av Helsedirektoratets veileder og anbefaling om idrettsaktivitet.

 
0 Kommentar

Viktig informasjon vedrørende koronavirus

Postet av Brandbu IF den 11. Mar 2020

Brandbu Idretsforening følger nøye med i de råd som kommer fra både NIF og FHI i forbindelse med å forebygge spredning av koronaviruset. Vi vil på møte i morgen, komme med tiltak vi kan gjennomføre for vår klubb og våre medlemmer. Under kan du lese hele nyhetsbrevet fra NIF. 

OPPDATERT 10. mars kl 21.40. Norges idrettsforbund har god dialog med norske helsemyndigheter og vurderer koronavirus-situasjonen både i Norge og i resten av verden fortløpende. Vi oppfordrer våre organisasjonsledd om å følge de rådene og retningslinjene som oppdateres jevnlig fra Folkehelseinstituttets hjemmesider og Utenriksdepartementet generelle reiseråd til utlandet.

Norges idrettsforbund mottok i dag nye retningslinjer fra Helsemyndighetene for gjennomføring av arrangement i Norge. De nye retningslinjene er tydelige. Arrangementer over 500 deltakere bør avlyses, utsettes eller eventuelt gjennomføres med tomme tribuner.

Se NIFs FAQ til idrettslag og klubber nederst i artikkelen. 

Folkehelseinstituttet har også en oppdatert temaside med anbefalinger ved store arrangementet knyttet til koranasmitte. Ved alle arrangementer som samler mange mennesker er det nødvendig med grundig risikovurdering og planlegging for å begrense smitterisiko. Folkehelseinstituttet har oppdatert siden med gjengivelse av risikofaktorer og aktuelle tiltak ved gjennomføring av større arrangementer. Norges idrettsforbund oppfordrer våre organisasjonsledd og arrangører av idrettsarrangementer om å holde seg løpende oppdatert på denne siden.  Følg myndighetenes råd om planlengging og risikovurderinger av arrangement her.

For utøvere følger Norges idrettsforbund ved Olympiatoppen de råd og anbefalinger som blir gitt fra nasjonale og internasjonale myndigheter. Rådene blir oppdatert på Olympiatoppens hjemmesider.

Ved reise til utlandet
I tillegg bør man følge Utenriksdepartementet reiseråd for alle landene i verden. 

Områder med vedvarende spredning av koronaviruset:
Les mer om spredningen på Folkehelseinstituttets hjemmesider

Utenriksdepartementet utsteder reiseråd basert på en samlet vurdering av situasjonen for reisende i landet som følge av virusutbruddet. Reisende bør følge med på UDs reiseinformasjon og nyheter, da situasjonen kan endre seg raskt. 

Forebyggende råd på reisen

 • Unngå kontakt med syke personer, spesielt personer med luftveissymptomer.
 • Som ved alle infeksjoner er god håndvask med såpe og vann et viktig forebyggende tiltak, både på reisen og for å avgrense videre smitte.
 • Alkoholbasert hånddesinfeksjon kan være et alternativ hvis ikke håndvaskmuligheter er tilgjengelig. 

Ta kontakt med helsepersonell ved symptomer på lungebetennelse (feber, hoste og pusteproblemer). Unngå å hoste på andre, vask hendene hyppig og grundig og unngå å reise hvis du er syk.

Råd etter reisen

Skjerpede tiltak fra Helsedirektoratet for å hindre smitte i Norge. Alle personer som har vært i områder med vedvarende smitte må nå holde seg hjemme i 14 dager, uavhengig av om de har symptomer eller ikke. Dette gjelder også uavhengig av smittestatus for den regionen man befant seg i på et angitt tidspunkt. 

Helsedirektoratet fraråder også håndhilsing og klemming som et tiltak for å begrense smittespredning.

Får du får symptomer på luftveisinfeksjon (feber, hoste, brystsmerter eller pustevansker), ber Folkehelseinstituttet om at du straks holder deg innendørs og unngår nærkontakt med andre mennesker samt ringer fastlegen eller legevakta og fortelle om din reise og dine symptomer.

Oversiktskart over den globale utbredelsen:
Utbredelse av koronavirus på verdensbasis


0 Kommentar

Årsmøte protokoll og alle dokumenter

Postet av Brandbu IF den 9. Mar 2020

Takk for et godt årsmøte med mange gode diskusjoner og ikke minst hyggelig utdeling av idrettsstipend til to av våre lovende friidrettsutøver, Lotta Flatum Falling og Magnus Tuv Myhre. Også hyggelig tildeling av fortjenestemedalje til Per Siegel for en fantastisk jobb for paraidretten i Bif gjennom mange år.

Her finner du årsmøteprotokollen og alle dokumenter.


0 Kommentar

Info til klubber og lag om korona-viruset!

Postet av Brandbu IF den 6. Mar 2020

I tråd med utviklingen av korona-viruset i Norge er det mange klubber og lag som har spørsmål i tilknytning til planlegging og gjennomføring av større arrangementer/konkurranser. 

Norges idrettsforbund oppfordrer din klubb eller idrettslag om å ta kontakt med kommunelegen lokalt for å få råd og svar på aktuelle spørsmål knyttet til gjennomføring av større arrangementer. NIF oppfordrer alle klubber og lag om å holde seg løpende oppdatert på Folkehelseinstituttets nettsider, hvor relevant informasjon legges ut og oppdateres regelmessig.

For øvrig har NIF oppdatert våre nettsider hvor vi fortløpende oppdaterer relevant informasjon om korona-viruset basert på råd og anbefalinger fra offentlige myndigheter. Her følger også nyttige lenker til aktuelle temasider fra Folkehelseinstituttet, og Utenriksdepartementet.

Her kan du lese mer informasjon


0 Kommentar

EKSTRA SVØMMEKURS FØR SOMMEREN UKE 15

Postet av Brandbu IF den 5. Mar 2020

For dere som ønsker å være med på en kursrunde før sommerferien. Kursene blir opprettet dersom vi har mer enn 25 påmeldte totalt. Hvilket kurs barnet skal gå på sortere vi etterhvert. Dersom noen er med for første gang og skal testes så kommer vi nærmere tilbake med det.

Kurset starter opp første tirsdag, 14. april  etter påske og påmeldingsfrist er onsdag  8. april, 2020. kl 1800. Kurset koster kr 850 for medlemmer i BIF og ikke-medlemmer må i tillegg betale medlemskontingent i BIF.

PÅMELDING EKSTRA SVØMMEKURS BARN 5-12 ÅR

PÅMELDING EKSTRA SVØMMEKURS BABYSVØMMING 0-2 ÅR


0 Kommentar

Treningsstipend og heder på årsmøte!

Postet av Brandbu IF den 4. Mar 2020

FOTO: Marit Torill Friskop Bjørnerud

Lotta Flatum Falingen og Magnus Tuv Myhre ble begge tildelt treningsstipend på kr. 15.000,- på årsmøtet i kveld. I tillegg ble Per Siegel tildelt fortjenestemedalje for sitt mangeårige engasjement for paraidretten i Brandbu.

Magnus ble dessverre så forsinket med fly at han ikke rakk årsmøte og Per Siegel er for tiden på ferie i utlandet.


0 Kommentar

Min Idretts appen fungerer igjen!

Postet av Brandbu IF den 22. Feb 2020

Da er endelig betalingsløsning og medlemskort igjen på plass i appen. Nå skal du igjenn finne din kontingent og historikk på betalinger.


0 Kommentar

Medlemskontingenten

Postet av Brandbu IF den 10. Feb 2020

Savner du fortsatt medlemskontingenten? Alle kontingentene er sendt produsert, men ikke alle fikk e-postvarsel om at den var sendt. Siden appen til minidrett ikke er oppdatert enda, er det fortsatt noen som savner kontingenten.

Hvis du logger inn på minidrett via vanlig nettleser, vil du finne kontingenten i den nye handlekurven. Viser deg hvordan du gjennom den nye innmeldingsløsningen kan komme inn trygt og sikker til minidrett. 

Viser dette gjennom noen enkle bilder. Du kan starte på denne lenken; https://medlemskap.nif.no/Start/Index/22350

Da tas du hit;

Hvis du har brukernavn, logger du inn. Hvis du ikke husker det eller ikke har laget deg bruker, velger du ny bruker;

Fyll ut skjemaet og trykk fortsett;

Er du registrert fra før, kommer meldingen opp og du velger da Logg inn, hvis ikke advarselen kommer opp, velger du fortsett;

Da kan du logge inn eller bruke glemt brukernavn/passord;

Da kommer du inn og kan trykke på handlekurven som viser symbol for betaling;

I handlekurven velger du betalingen du skal utføre:

Også velger du gå til betaling;

Her kan du betale med kort eller Vipps.

Hvis du har akseptert eFaktura i nettbanken, vil betalingen se slik ut når du går inn der;

Når regningen er betalt, vil handlekurven oppdatere seg umiddelbart når du betaler med kort eller Vipps. Hvis du betaler med eFaktura oppdaterer den seg når den betales-/trekkes i banken.

Handlekurven ser da slik ut;

Vi beklager at det har vært noen utfordringer for medlemmene i forbindelse med faktureringen, men jeg vil i løpet av kort tid sende ut en påminnelse med noe mer forklarende tekst.

Vi takker for din tålmodighet.


0 Kommentar

Årsmøte med alle dokumenter

Postet av Brandbu IF den 29. Jan 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Brandbu Idretsforening.  

Årsmøtet avholdes onsdag 4.mars kl. 19:00 i Storstua Jens Røislies veg 5.  

Saker som et medlem ønsker å få tatt opp på årsmøtet, må sendes inn slik at det er styret i hende senest 19. februar 2019 til Brandbu Idretsforening, Postboks 80 Bohus, 2712 Brandbu, eller på epost leder@brandbuif.no   

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter er nå gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på https://www.brandbuif.no/storage/files?uid=1100130227&pfi=45968   


§ 5       Generelle regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv. 

(1)         For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. 

(2)         Et medlem kan ikke samtidig inneha mer enn et av følgende verv i idrettslaget: medlem av styret, valgkomité, kontrollutvalg, lovutvalg, revisor, utvalg som ilegger sanksjoner. 

(3)         Et medlem kan ikke ha styreverv i flere idrettslag som deltar i samme konkurranse. Tilsvarende gjelder andre tillitsverv som gir påvirkningsmulighet over den aktuelle konkurranseaktiveten, eller tilgang på informasjon som kan benyttes til ett av idrettslagenes fordel.  

(4)       Forslagsrett:

a)  Et medlem har forslagsrett til og på årsmøtet i idrettslaget. 

b)  Styret i idrettslaget har forslagsrett til og på årsmøtet i idrettslaget.              

c)  Møteberettiget komité/utvalg har forslagsrett til årsmøtet i saker som ligger innenfor sitt   

arbeidsområde, og dets representant(er) har forslagsrett på årsmøtet innenfor komiteens/utvalgets arbeidsområde. 

(5)         Møte- og talerett:

a)  Representant fra overordnet organisasjonsledd har møte- og talerett på årsmøtet i idrettslaget.

[b) Revisor har møte- og talerett på årsmøtet i saker som ligger innenfor sitt arbeidsområde.] 

 
Velkommen til årsmøte! 

Med vennlig hilsen 

styret v/leder Ove Nordberg


0 Kommentar

Betaling i Minidrett

Postet av Brandbu IF den 29. Jan 2020

Norges Idrettsforbund jobber hele tiden med forbedringer og fornyelser av sine løsninger for oss i idrettslagene.

Siden vi nå har fakturert i ny løsning, er det mange som ikke finner sine fakturaer i appen, og det stemmer. Det er så langt ikke lansert noe nytt i appen, slik at den vil mangle alt som er fakturert i 2020. Dette er nå prioritert og vil komme på plass med det første.

Det betyr at du foreløpig må betale via enten lenken i e-posten, som tar deg til ny min side, eller ved å gå inn på https://minidrett.no og finne denne side;

Ved å trykke på Betalingshistorikk (Ny) vil du komme til nye fakturaer. Her kan du velge å betale med kort eller Vipps. Har du valgt å godkjenne e-faktura i nettbanken vil fakturaene komme rett i nettbanken.

Har du problemer med fakturabetaling, tar du bare kontakt så hjelper vi deg.


0 Kommentar

Velkommen til Brandbu IF styrkeløft

Postet av Brandbu IF den 12. Jan 2020

Velkommen til Brandbu Idretsforening Styrkeløft. Er du interessert i info om oss eller bare har noen spørsmål så ta gjerne kontakt, enten med Niklas Kanten (leder) eller Geir Olav Andreassen (nestleder). Du treffer oss på e-post styrkeloft@brandbuif.no
Vi tar imot nye medlemmer hele tiden, vi har eget privat treningssted samt at vi jobber med rehabilitering av klubbens styrkerom ved klubbhuset i kjelleren på Brandbu Idrettshall.

Brandbu Idretsforening er et rent idrettslag, der alle aktive, ledere og tillitsvalgte skal igjennom sertifisering via Antidoping Norge, så også styrkeløft. Før du kan søke om lisens som løfter, må du ha gått igjennom ren utøver å også skrive antidopingkontrakt med Norges styrkeløfter forbund. Du kan lese med om styrkeløft på forbundets sider her: https://styrkeloft.no/ 

Ønsker du å meld deg inn i Brandbu Idretsforening Styrkeløft, kan du gjøre det via ny innmeldingsløsning i minidrett her; https://www.brandbuif.no/p/16989/bli-medlem  

Førstkommende mandag, 13.01 så er det kaffe og kake på offisiell "åpning" hos oss! Kom gjerne innom en tur for en liten bit og litt informasjon om styrkeløft, generell trening og hvordan du kan bli med på dette spennende prosjektet (medlemsprisen i Brandbu Idretsforening er kr. 150,- pr. år er rimelig innafor også) 😁 Vi åpner døra klokka 17:00 og adressen er Søndre Skogskolevegen 10. Velkommen skal du være! Del gjerne.

Velkommen til Brandbu If styrkeløft.


0 Kommentar

Medlemskontingenten 2020 faktureres!

Postet av Brandbu IF den 3. Jan 2020

Medlemskontingenten 2020 vil bli fakturert i løpet av kvelden i dag 16. januar 2020. Ved overgang til ny løsning vil det bli mulig å betale med nedlastet faktura i nettbanken, direkte e-faktura i nettbanken, Vippsfaktura eller kort direkte i minidrettsappen. Skulle du oppleve uregelmessigheter, feil faktura eller du ikke får melding i løpet av kvelden eller i morgen, er det fint hvis dere gir beskjed på e-post medlem@brandbuif.no 

Siden jeg er bortreist på ferie frem til 28. januar, vil jeg besvare å se på eventuelle uregelmessigheter ved faktureringen etter det. 


0 Kommentar

Godt Nytt idrettsår!

Postet av Brandbu IF den 1. Jan 2020

Velkommen til et nytt idrettsår som foreløpig er helt tomt. Dette året kan du fylle opp med det du ønsker deg av gode fritidsaktiviteter.

Brandbu Idretsforening jobber hver dag for at du og dine skal ha et allsidig og godt fritidstilbud, enten som aktiv utøver, trimmer, trener, foreldre eller andre.

Viste du at medlemskontingenten til idrettslaget gir deg muligheten til å delta på alle aktiviteter på tvers av våre grupper. Vi som en del av AlleMed prosjektet har fjernet alle treningsavgifter for barn inntil det året de fyller 10 år, så for medlemskontingenten på kr. 150, er det mange muligheter til både sommer og vinteraktiviteter.

Husk å betale medlemskontingenten når den kommer nå i januar, det er et viktig bidrag til en sunn og god økonomi, som gir oss muligheten til å lage det beste idrettslaget for akkurat deg.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline