Påmelding svømmeskolen åpen

Postet av Brandbu IF den 12. Aug 2019

Da er endelig påmelding for babysvømming og testtime til svømmeskolen åpen. Babysvømming har allerede 8 av 10 plasser besatt, her har vi opprettet venteliste, og på testtimen til svømmeskolen har vi 40 plasser. Testimen er gratis og barna vil bli tildelt kursplasser etter en vurdering basert på denne timen. Testing blir tirsdag 10. september mellom kl. 17:00-19:00.

Når alle er fordelt på respektive kurs, vil vi fakturere kursavgift og medlemskontingenten for de som trenger det. Kursplassen vil etter innbetaling bli bekreftet fortløpende. Vi gleder oss veldig til å se responsen og håper riktig mange vil benytte seg av tilbudet vårt.

Direkte lenke til påmelding testtime før svømmekurs finner du her; https://tryggivann.no/kursinfo.aspx?kursid=94297

Du finner også all informasjon og påmeldingslenker på disse sidene; https://www.brandbuif.no/p/41061/svommekurs

Skulle du ha spørsmål, kan du ta kontakt på svommeskolen@brandbuif.no

Brandbu Idretsforening ønsker deg og dine barn hjertelig velkommen til kurs.

Endelig babysvømming og svømmeskole for de minste på Brandbu!

Postet av Brandbu IF den 7. Aug 2019

Foto Ove Nordberg

Endelig er Babysvømming tilbake i Brandbu Idretsforening med nyutdannet instruktør Anja Broløkken! Etter mange års pause på Hadeland, starter vi opp igjen i bassenget ved Brandbu Barneskole lørdag 14. September kl. 11-11.30

Hovedinstruktør og leder av svømmeskolen Lars Haakon Bakken, sammen med instruktør for babysvømmingen Anja Broløkken, instruktør for svømmeskolen May Lena Blokhus Brandser og leder Brandbu Idretsforening Ove Nordberg, kan ønske velkommen til svømmeskole for barn og babybading på Hadeland. To av våre ungdomsvømmere skal være med og assistere på svømmeskolen og det er Jenny Holme og Amijet Klobucista. De var på ferie da bildet ble tatt.

Etter et meget vellykket svømmekurs vinteren-/våren 2019, kan vi også endelig tilby svømmeskole for barn i alderen 5-10 år. Svømmeskolen bygger på at barna lærer gjennom lek, mestring og trygghet.

Vi har hatt egen svømmegruppe i Brandbu If i en rekke år, og nå funnet tiden moden for å knytte oss til Norges Svømmeskoles eget opplegg tryggivann. Vi er så heldig å få med oss dyktige erfarende trenere sammen med nyutdannet instruktør på babybading, og to av våre svømmeungdommer som tar begynnerkurs for instruktører nå i august. Sammen håper vi dette blir et godt team, som kan gi de minste trygghet og svømmeglede i vannet.

Svømmeskolen hos oss blir tirsdager fra kl. 17.00 – 19.00 med oppstart tirsdag 10. september, hver kurskveld har en varighet på 30 min., og kurset går over 8 ganger pluss en test dag første time.

Kursene hos oss blir til en veldig hyggelig pris, kun kr. 1.150, - inklusivt medlemskap i Brandbu Idretsforening. For de som er medlemmer koster kurset kr. 1.000, -. Medlemskapet i forening omfatter også forsikringsordningen i svømmeforbundet.

Vi åpner opp for påmelding i løpet av kort tid og du vil finner informasjon  på våre nettsider Svømmeskolen og våre Facebookside https://www.facebook.com/BrandbuIF/

Idrettsuka 2019

Postet av Brandbu IF den 12. Jul 2019

Så er idrettsuka 2019 historie. Ei hele uke med masse varierte aktiviteter. Stødig gjennomført av Bjørnar Kvåle med en flott gjeng ungdommer som tok aktivt trener og aktivitetsleder ansvar. Tilbakemeldingene fra deltagere og forelder har vært veldig positive og vi håper derfor vi kan gjenta suksessen neste år.

Med hjelp av våre sponsorer, Sparebankstiftelsen Gran, Brandbu Sanitetsforening med masse utstyr som skal igjenbrukes av hele idrettslaget gjennom hele året, Kiwi Brandbu for mat gjennom uka og Peppes Pizza for avslutnings hygge. Også en stor takk til Drone Bjone for masse fine bilder og video fra alle aktiviteter.

Tusen takk til alle som bidro til å få dette til, vi lover å følge opp neste år.

Idrettsuka 2019

Postet av Brandbu IF den 24. Jun 2019

Da er idrettsuka 2019 i gang. Med nyinnkjøpte aktivitetesleker og mange flinke unge aktivitetsledere håper vi å skape ei allsidig og fin uke for barna.

Dette håper vi blir ei minnerik uke for alle :-)

FOTO Hanne Kvåle

Første samling for den store gruppa

FOTO Hanne Kvåle

Første samling for de minste

Svømmegruppa søker trener

Postet av Brandbu IF den 8. Jun 2019

Brandbu idretsforening har i mange år hatt en aktiv svømmegruppe, men til høsten mangler vi trener til våre ungdoms svømmere som ønsker et tilbud.Det har de siste årene blitt mer og mer utfordrende å holde svømmetilbudet i gang, så nå leter vi etter noen som kunne tenke seg å fortsette aktiviteten hos oss.

Vi starte fra høsten av en egen svømmeskole, som vi håper vil være med å rekruttere til svømmegruppa på sikt.

Er du en som kunne tenke deg å bidra inn i en meningsfylt aktivitet fra høsten av, kan du ta kontakt med leder i Brandbu Idretsforening på e-post leder@brandbuif.no eller på mobil 95291606