Skole i Gran stengt for utleie!

Postet av Brandbu IF den 13. Aug 2020

Vi har i dag blitt meddelt at skolene i Gran er steng for utleie inntil videre. Det betyr at all trening i gymsaler fra skolestart er avlyst. Det betyr også at vi IKKE kommer i gang med lekgruppa vår som mange venter på. Det er fortløpende ny informasjon og vi vil informere så snart vi får noe nytt som åpner for aktivitet på skolene.

Vi har foreløpig fått beskjed om at svømmehallen åpner 1. september, men vi avventer videre informasjon om aktivitet til vi får en oppdatert status fra kommune. Følg med på våre  nett og Facebook sider for sist nytt :-)

Bif nytt nr. 1-2020

Postet av Brandbu IF den 25. Mai 2020

Endringer i menystrukturen på vår hjemmeside

Postet av Brandbu IF den 23. Mai 2020

Det er gjort noen endringer i menyen på våre nettsider. Nå finner du alle undergrupper og redaktørverktøy oppe i høyre hjørnet. Dette er gjort for enda bedre mobilopplevelse.

Fortjenestemedalje til Per Siegel

Postet av Brandbu IF den 15. Mai 2020

Per Siegel ble tildelt Brandbu IFs fortjenestemedalje på årsmøte 5. mars i år. Han fikk medaljen for sin utrettelige innsats for utøverne og aktiviteten i paraidretten. Brandbu Idretsforening hedret Per for hans mangeårige innsats i friidrettsgruppa som overleverte medaljen på sitt styremøte 14. mai.

Per har vært medlem i Brandbu IF lengre enn de fleste andre. Her ser dere hvordan medlemskortene så ut i 1952. Medlemskapet kostet den gangen kr 2,00

Tusen takk for innsatsen Per, håper vi ser deg og kan ha deg i miljøet som den positive og alltid like entusiastiske motivator og gledesspreder, for det som kanskje trenger det mest.

Årsmøtet i Team Hadeland!

Postet av Brandbu IF den 28. Apr 2020

Årsmøtet i Team Hadeland vil i år bli avholdt på Teams den 26.5.2020 klokka 19.00.
Saker som ønskes behandlet meldes inn innen 12.5.2020, se nærmere informasjon om dette i vedlegget. Invitasjonen finner du her: https://drive.google.com/open?id=14UFlrGGposAHXqm81fMPqYqXIq2ZxffB

Det er fint om alle som ønsker å delta på årsmøtet registrerer seg her: https://forms.gle/nxxWu5QFZJUMV6Yx8 innen 23.05.2020. Bruk adressen som vil bli benyttet ved oppkobling til Teams.
Hvis det er et ønske fra deltakerne kan vi avholde et «prøvemøte» slik at de som vil kan prøve oppkoblingen. Gi i så fall beskjed på bjorn@vesteng.no så kan vi prøve en oppkobling den 14.5.2020 klokka 18.00

Levert avIdrettenOnline