Offisiell åpning av Kunstgressbanen

Postet av Brandbu IF - Fotball den 2. Des 2015

Del 3. Offisiell åpning

• Flomlys ble koblet på og justert i slutten av september.

Banen er åpen på ettermiddag/kveld mandag til torsdag.

• Vi har «solgt» flere sponsorplakater på bane-anlegget. Disse ble satt opp i begynnelsen av oktober. Samtidig har vi og profilert våre bidragsytere, til anlegget, på tavle foran klubbhuset.
  • Offisiell åpning var lørdag 10. oktober. Bra vær og stort oppmøte fra aktive og andre. I tillegg til var det bl.a. representanter fra Norges Fotballforbund, Fotball krets og ordfører i Gran kommune tilstede. «Selve snorklippingen» ble foretatt av tidligere Norgesmester / Brandbu-spiller Kjell Saga og Per Ravn Omdal, tidligere fotballpresident, sammen med spillere fra våre ulike lag.

Alle aktive deltok med oppvisningskamp, i tillegg spilte G12 og G13 lagene sine siste seriekamper denne lørdagen.

Det ble mye sosialt og pølsegrilling, i tillegg til ei gedigen marsipankake. (noen av di aktive)

På kvelden var det åpningsfest for innbudte gjester som på ulike måter har bidratt til at anlegget kunne realiseres. Det var bare fornøyde fjes å se J.

- Lagene har hatt flotte forhold for trening og treningskamper ut hele november.

- Kostnadene ved prosjektet er innenfor budsjettet.

Brandbu Idretsforening er glade for å ha fullført dette store prosjektet på en god måte.

Vil med dette takke alle våre bidragsytere !

For arbeidsgruppe-kunstgress; Håkon Hellum